«Η γνώση είναι το μάτι που φυλάει, που ερευνά, που συγκρίνει, που σκέφτεται, που περιμένει, που αρπάζει το φως, που προσθέτει στους περασμένους αιώνες το βάρος των καινούριων και υπομονετικός φρουρός του χρόνου αποσπά ένα-ένα απ’ το σύμπαν τα αιώνια μυστικά του....» Ανρί Λακορντέρ

Η ζωή μέσα στο βιβλίο

4/2/11

Αποκριάτικη γιορτούλα για τους μικρούς μας φίλους! Θεσσαλονίκη, Σάββατο 19/2 στις 11π.μ.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

Φέτος τις Απόκριες ελάτε να δραπετεύσουμε στο δάσος των παραμυθιών και της φαντασίας χορεύοντας στους ρυθμούς του καρναβαλιού παρέα με το λύκο και την ξένοιαστη συντροφιά του.
Μάσκες, μπαλόνια, σερπαντίνες θα μοιράσει ο λύκος στους μικρούς επισκέπτες του βιβλιοπωλείου «Πρωτοπορία» στη Θεσσαλονίκη μαζί με την συγγραφέα κ. Νατάσα Μάγκου. Η κυρία Μάγκου θα βρίσκεται στο χώρο του βιβλιοπωλείου το Σάββατο 19-02-2011 και ώρα 11.00 π.μ. για να παίξει με τα παιδιά παιχνίδια από το βιβλίο της «Ο λύκος στο σχολείο; Πάει χάλασε και αυτός» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Χριστοδουλίδη.
Σε αποκριάτικους ρυθμούς τα παιδιά θα μάθουν γράμματα και αριθμούς, σχήματα και έννοιες παίζοντας, χορεύοντας, τραγουδώντας και διασκεδάζοντας.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στα μονοπάτια όπου πέρασε ο Λύκος με την Κοκκινοσκουφίτσα, ο Κοντορεβιθούλης, η Χιονάτη με τους επτά νάνους, ο Μολυβένιος Στρατιώτης, για να φτάσουν τε-λικά στο φεγγάρι και να διορθώσουν τα χαλασμένα διαστημόπλοια του λύκου! Η επιστροφή στη γη θα τους επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις!!!

Τόπος: Πρωτοπορία στην Θεσσαλονίκη, Λ. Νίκης 3, Θεσσαλονίκη.
Δηλώστε συμμετοχή στο 2310 226 190.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου