«Η γνώση είναι το μάτι που φυλάει, που ερευνά, που συγκρίνει, που σκέφτεται, που περιμένει, που αρπάζει το φως, που προσθέτει στους περασμένους αιώνες το βάρος των καινούριων και υπομονετικός φρουρός του χρόνου αποσπά ένα-ένα απ’ το σύμπαν τα αιώνια μυστικά του....» Ανρί Λακορντέρ

Η ζωή μέσα στο βιβλίο

13/9/10


Τσαλιγοπούλου & Αχαλινώτοπουλος



ΜΑΝΟΣ ΑΧΑΛΙΝΟΤΩΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
Ανάσα της ψυχής μου

Ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος έχει χαρακτηριστεί ως “ο καλύτερος δεξιοτέχνης του κλαρίνου της νέας γενιάς στην Ελλάδα”. Ο ίδιος συνθέτει, ερμηνεύει και πάντα επιδιώκει να δημιουργεί μοναδικές και πρωτότυπες συνεργασίες. Καλεί επί σκηνής σημαντικούς καλλιτέχνες για να αναδείξουν μαζί ωραία τραγούδια και καλές μουσικές συνθέσεις. Για ακόμα μια φορά λοιπόν, θα συμπράξει επί σκηνής με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Μαζί, θα μοιραστούν με το κοινό την “Ανάσα της Ψυχής” τους, σε ένα μουσικό ταξίδι με πυρήνα την αυθεντική παραδοσιακή μουσική και ορίζοντα το άνοιγμα στον κόσμο και στο μέλλον.

Ήχοι παραδοσιακοί, έντεχνοι, λαϊκοί, σε μια βραδιά που εστιάζει στο βαθύ ελληνικό και μεσογειακό μας αίσθημα, αυτό που την ίδια στιγμή που συγκινείται και μαγεύεται, την ίδια ώρα χορεύει και εκστασιάζεται!

Δημιουργική ερμηνεία, συνθετική ματιά, εσωτερικότητα με διασκέδαση αλλά και ανάταση ψυχής με συνοδεία τον ήχο του κλαρίνου του Μάνου Αχαλινωτόπουλου, τη μαγευτική φωνή της Ελένης Τσαλιγοπούλου και τη συνοδεία σπουδαίων μουσικών!



13/9 στις 8.30 μ.μ.



Στρατόπεδο Παύλου Μελά, απέναντι από το Δημαρχείο Σταυρούπολης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου