«Η γνώση είναι το μάτι που φυλάει, που ερευνά, που συγκρίνει, που σκέφτεται, που περιμένει, που αρπάζει το φως, που προσθέτει στους περασμένους αιώνες το βάρος των καινούριων και υπομονετικός φρουρός του χρόνου αποσπά ένα-ένα απ’ το σύμπαν τα αιώνια μυστικά του....» Ανρί Λακορντέρ

Η ζωή μέσα στο βιβλίο

29/9/10

Παιδιά Εν Δράσει


Σάββατο 02 Οκτωβρίου στο πολυχώρο πολιτισμού Block 33.

Τα Παιδιά Εν Δράσει επιστρέφουν στη πόλη, μετά από ένα ολόκληρο καλοκαίρι,έτοιμα για δράση!!!

Η επιστροφή μας στη πόλη της Θεσσαλονίκης ένα πράγμα μπορεί να σημάνει την καθημερινή εμπλοκή μας στα κοινωνικά και πολιτιστικά της Θεσσαλονίκης καθώς και τη συνεχή διεκδίκηση του χωροχρόνου που μας ανήκει. Για όγδοη συνεχή χρονιά είμαστε εδώ να δώσουμε τα δικά μας χρώματα και τις δικές μας έξαλλες παρεμβάσεις ξεκινώντας την δράση μας, πως αλλιώς από ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο πάρτι!!!

Καλούμε όλους τους φίλους , όσους μας γνωρίζουν αλλά και όσους θέλουν να μας γνωρίσουν σε μια μοναδική βραδιά το Σάββατο 02 Οκτωβρίου.. Δράστε και Αποδράστε μαζί μας με το εναρκτήριο Πάρτι γνωριμίας μας.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 2 Οκτώβριου, μετά τις 21:00,στο χώρο μας, το Block33. Φέρτε μαζί σας κέφι και διάθεση για χορό γιατί σας περιμένουν πολλές απρόοπτες εκπλήξεις και πολύ καλή μουσική.

Η είσοδος είναι ΦΥΣΙΚΑ ελεύθερη…

Σας περιμένουμε από τις 21.00



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου