«Η γνώση είναι το μάτι που φυλάει, που ερευνά, που συγκρίνει, που σκέφτεται, που περιμένει, που αρπάζει το φως, που προσθέτει στους περασμένους αιώνες το βάρος των καινούριων και υπομονετικός φρουρός του χρόνου αποσπά ένα-ένα απ’ το σύμπαν τα αιώνια μυστικά του....» Ανρί Λακορντέρ

Η ζωή μέσα στο βιβλίο

21/9/10

Μέρα χωρίς αυτοκίνητο.....



Με κεντρικό σύνθημα: «Όχι στο Αυτοκίνητο, ναι στους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης» η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Ευόσμου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, διοργανώνουν εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή εβδομάδα μετακίνησης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 5.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου Ευόσμου και περιλαμβάνει διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, κληρώσεις ποδηλάτων και άλλα δρώμενα, με τη συμμετοχή του Αρκτούρου, της Ένωσης για τα δικαιώματα των Πεζών και άλλων φορέων.Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ποδηλατοδρομία και πεζοδρομία, με συμμετοχή μικρών και μεγάλων, που θα ξεκινήσει στις 19.30 μ.μ. Σημείο αφετηρίας και τερματισμού θα είναι η πλατεία Δημαρχείου Ευόσμου και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Πλατεία Ευόσμου - Τζαβέλα - Καραολή & Δημητρίου (έως την Τράπεζα Εurobank) - M. Αλεξάνδρου - 28ης Οκτωβρίου - Κ. Δημητρίου- Τζαβέλα - Πλατεία Δημαρχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου